Ook voor familie D’Hondt is Groen-Vooruit een slimme oplossing.

Gepubliceerd op 17 augustus 2024 om 15:38

Vader Marcus D’ Hondt is een familieman met 3 toffe kinderen en 3 nog toffere kleinkinderen.  Tot zijn pensioen was hij labo manager. Overtuigd ecologist is hij altijd geweest. De wakkere burger blijft actief als vrijwilliger in het grenspark. Marcus ijvert voor meer handhaving bij milieuovertredingen. Bij Groen vond hij zijn politieke thuis

Dochter Freija kwam uit overtuiging bij Vooruit terecht. Ze is trotse moeder van een dochtertje, Tori. Haar partner Steven is zelfstandig (h)ondernemer.

Freija heeft al 20 jaar ervaring in het onderwijs. Nu is ze leerkracht zedenleer op Gitok, waar ze jongeren begeleidt naar volwassenheid door hen kritisch te laten nadenken over allerlei maatschappelijke thema’s.

Behalve leerkracht is Freija ook professioneel muzikant en zangeres.

De omgang met jeugd heeft haar gemotiveerd om zich ook politiek in te zetten. Ze wil een betere toekomst voor onze kinderen en voor de gemeente. Met enkele concrete topics: verfraaiing van marktplein, ondersteuning van kleine ondernemers, opwaardering van speeltuinen, toegankelijke voetpaden…

Van synergie gesproken! De vraag “Voor wie gaan we stemmen?” is nu overbodig geworden voor de familie D’Hondt! Vader en dochter staan samen op de lijst van Groen-Vooruit.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.